Baselayer

Baselayer Test – Find de bedste baselayers her

Vinteren nærmer sig småt, det bliver koldere og koldere man mister motivation til at træne fodbold, fordi man er bange for at blive syg eller fordi dele af kroppen begynder at lukke ned, når det bliver for koldt og dermed præstere dårligt. Mange bliver hjemme og tænker ikke over, at de bare har brug for en ordentlig baselayer.

Adidas Techfit Climaheat

Adidas Techfit Climaheat, For udover dens lange navn, så hjælper den også med, at holde dig varm i de kolde vintermåneder, uden at du føler du har noget inde under dit normale træningstøj.

Adidas Techfit Climaheat, giver baselayeren kompression til støtte og reduceret muskelvibration, som øger din krops udholdenhed, så du kan præstere dit ypperste og imponere din træner.

Adidas Techfit Climaheat anvender hulfibre, hvilket giver en meget god isolering, så du kan holde varm på de kolde vinterdage. Dette hjælper også med, at du kan præstere bedre. Adidas Techfit Climaheat har en høj krave, som hjælper med at holde din hals varm.

Noget jeg personligt elsker ved den baselayer, er at, der ikke så meget såkaldt Branding på. Det eneste branding, der er på trøjen, er et lille Adidas logo på venstre skulder og et Techfit mærke i nakken. Det er et Adidas logo, som jeg selv har meget svært ved at få øje på, fordi det er lavet i navy, ligesom trøjen er. Det giver lidt ekstra, at vide, at Adidas har tænkt flere penge i kvalitet af produktet, frem for at brande deres Brand endnu mere.

 • Pris: 551 kr
 • Føles som at du ikke har den på
 • Holder en varm
 • Ikke så meget branding

Køb Adidas Techfit Climaheat til nettes bedste pris (551 DKK) hos Unisport her

Nike Pro Warm Compression Mock

Nikes Pro Warm Compression mock, er lavet med nikes Pro Warm og Dri-FIT.
Pro warm holder dig varm i det kolde vintervejr, mens Dri-FIT er åndbart materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du kan holde fuldt fokus på din fodbold.

Dri-FIT fungerer ved at fordele sveden ud over det hele, som dermed vil forbedrer kroppens eget afkølingssystem. Trøjen giver samtidig ens krop lov til ånde. Trøjen har en mock, som er en krave, der er længere op af ens hals, for halsen ikke bliver kold. Ærmerne er strammet lidt til nede ved håndleddet, for det er ikke slipper kulde ind, men heller varme ud igen.

Trøjen er lavet i en kombination af sort, grå og hvid, den har det ikoniske nike mærke lige over brystkassen, det er heller ikke alt for stort et mærke, til dem, som ikke lide branding, men bare vil have en base layer i god kvalitet.

 • Pris: 379 kr
 • Gør brug af Dri-FIT
 • Holder en varm
 • Ikke for meget branding på trøjen

Køb Nike Pro Warm Compression Mock til nettes bedste pris (379 DKK) hos Unisport her

Under Armour ColdGear Armour Mock

Under Armour ColdGear Armour Mock, er lavet med blød og behagelig indersiden, samtidig med, at ydersiden beskytter dig mod kulden. Trøjen sørger for, at varmen kommer rundt i hele kroppen.

Trøjen er desuden bygget til, at drive svedet helt fra kroppen. Trøjen er også udstyret med et anti-lugt system, så du ikke kommer til at lugte af sved, en med fed detalje af under armour.

Under Armour holder det helt simpelt farvemæssigt, det er bare en hel kridhvid Baselayer, som passer helt perfekt til vinterens sne. Valget af hvid er også det helt rigtig valg fra Under Armour side, det giver lidt den følelse af, at man bare holde det helt clean. Der er et lille Under Armour mærke på kraven, men det ødelægge bestemt ikke, det helt hvide look.

 • Pris: 449 kr
 • Gør brug af et Anti-lugt system
 • Passer perfekt til vinterens landskab
 • Holder en varm

Køb Under Armour ColdGear Armour Mock til nettes bedste pris (449 DKK) hos Unisport her

PUMA Baselayer

Det er ikke kun Adidas, Nike og under armour, der kan lave baselayers. Puma laver ikke kun fodboldstøvler og fodboldtrøjer, de kan også lave baselayers, endda til en god pris.

Pumas baselayer gør brug af Pumas PowerCELL teknologi, det er designet til at følge din krops bevægelse, og ved hjælp af en let kompression øger det din præstation endnu mere.

Trøjen leder selvfølgelig også sveden væk fra kroppen på den bedst mulige måde og holder dig varm ligesom mange andre baselayers gør. Puma baselayer er dog lidt anderledes, Pumas baselayer er billigere end de andre, med en på 261 kr.
Denne Puma baselayer er blå, med et puma logo i hvidt lige over brystkassen.

 • Pris: 261 kr
 • PowerCELL teknologi
 • Ikke så meget branding

Køb PUMA baselayer til nettes bedste pris (261 DKK) hos Unisport her

Nike Pro Hyperwarm Mock AOP

Nike Pro Hyperwarm er som navnet antyder lavet til, at holde en varm. Den er lavet specifikt til den kolde vintertræningen. Trøjen driver sveden væk fra kroppen, ved hjælp af Nikes Dri-FIT teknologi.

Nike har valgt, at lave trøjen, så den sidder ekstra tæt på din krop. Det betyder at, der ikke noget varm som kommer ud af trøjen, så du kan fortsætte din træning uden at føle dig kold. Trøjen sidder perfekt under en træningsjakke, spillertrøje eller trænings t-shirt. Trøjen er lavet med en hals, som gå højere op, og beskytter derved halsen bedre mod kulden.

Trøjen er lavet i en kombination af sort og grå, med et nike logo lige under skulderen og et nike pro mærke i ryggen.

 • Pris: 529 kr
 • Dri-FIT teknologi
 • Sidder tæt på kroppen, så du aldrig vil føle dig kold

Køb Nike Pro Hyperwarm Mock AOP til nettes bedste pris (529 DKK) hos Unisport her