Brug din fodboldviden til at tjene penge

Brug din fodboldviden til at tjene penge

Mange går rundt med en stor interesse og viden inden for fodbold. Men det er de færreste, der ved, at den viden kan omsættes til penge. Men hvordan? Jeg vil her i denne artikel give dig fire tips, hvor din viden kan bruges til fulde.

Holdenes resultater

Med dette tip kan du virkelig få bookmakerne, til at falde i med begge ben. For ved at kigge nærmere på holdenes seneste resultater, kan du måske ”snyde” dig til flere penge. For eksempel hvis vi kigger på Real Madrids hjemmebane statistik, så ville man se, at den har været meget svingende, med nederlag til mindre klubber som Real Betis, Villarreal og Leganes.

Det er her hvor bookmakerne kommer ind i billedet. For ligemeget hvor svingende Real Madrids sæson har været, vil de altid blive set som favoritter af bookmakerne, hvilket også gør at modstanderen får et betydeligt højere odds, for at vinde. Så næste gang du oddser på en kamp, med Real Madrid som hjemmehold, skulle du måske overveje, at smide penge på 2 tallet eller i hvert fald at udeholdet får scoret.

Holdenes transfers

Dette tip er meget aktuelt, da vinterens transfervindue næsten lige er blevet lukket i.

Mange store spillere er skiftet i dette transfervindue. Spillere som f.eks Philippe Coutinho, Pierre- Emerick Aubameyang og Alexis Sanchez, har alle skiftet klub, men også mindre prominente spillere som f.eks Michy Batshuayi. Sjovt nok er det de mindre prominente navne, som er brandvarme lige nu, men det gør ikke noget, det betyder bare højere odds, og flere penge der kan tjenes.

For hvis vi kigger på en spiller som Michy Batshuayi, kan det ses at han allerede har slået igennem på dortmunds hold, og har allerede scoret 6 mål i 3 kampe. Det er altså et gennemsnit på 2 mål pr kamp, men alligevel lå oddset på at han ville score i den seneste kamp, på 2,65. Hvis Michy Batshuayi fortsætter sin vanvittige målstime, skulle det måske overvejes, at spille på ham som målscorer.

Bliv medlem af en Facebook gruppe/forum

Dette tip er et tip, som alle med bare den mindste viden inden for fodbold, kan gøre brug af. For ved at melde sig ind i en Facebook gruppe eller ind i et forum, kan du både give din egen viden videre til andre oddser eller selv modtage ny viden. Der findes et hav af forskellige forummer og Facebook grupper.

Der findes spiltips-grupper, oddsetkuponer-grupper, og jeg kunne blive ved. Det gode ved disse gruppe er at du kan spørge folk til råds, hvis du selv er i tvivl, om hvad der skal smides penge på. Du kan også selv hjælpe folk på vej med den store oddsetkupon. Hvis du ikke selv er medlem af en gruppe eller forum, så gør det, det er altid en god ide. Føler du ikke, at du har heldet med dig, når du oddser, så kan du i stedet prøve et casinosystem, som du kan læse om her.

Liga topscorer

Harry Kane, Lionel Messi, Robert Lewandowski og Edinson Cavani, du kender dem udmærket godt, og du ved de har et mål eller to i støvlerne til hver kamp, så hvorfor ikke odds på det? Det giver som minimum altid et odds på 1,5, hvis en af disse spillere scorer. Spillere som Harry Kane er især god, at spille på, der virkelig sparker og header alt ind for tiden, det kan også ses på hans statistik hvor det er blevet til 38 mål i 36 kampe i denne sæson.

Også Bundesligaens topscorer Robert Lewandowski kan være en pengemaskine, da han også scorer legende let scorer mod top 6 holdene i Bundesligaen, hvilket som regel giver højere odds, da det er hold på højere niveau. Hvis du ikke har prøvet dette odds endnu, burde det prøves, da det er en sand moneymaker.

Begynd din bettingkarriere her