Design dit eget holdsæt – Bliv klar til den nye sæson lige her

Efter et veloverstået VM kan man nu kigge frem mod den nye sæson. Superligaen er allerede skudt igang, mens de største ligaer venter lidt endnu. Det er nu heller de største ligaers sæsonstart, som det skal handle om. Nej det skal handle om din. Og ja det kan godt være, at du har fundet de nye fodboldstøvler, men hvad hjælper det, hvis dit hold ikke har holdsættet på plads. Så hvis dit hold ikke helt har styr på holdsættet til den nye sæson, så kig med her.

 

Nike holdsættet

Nike holdsættet er til det hold, som vil have et stilrent design, men samtidig vil have kvaliteten helt i top. Trøjerne er lavet 100% polyester, hvilket giver dig et bedre fit og åndbarhed, når du spiller de hæsblæsende sæsonkampe. Nike trøjerne gør også brug af Nike Dri-FIT systemet, som leder sved væk fra kroppen, og dermed gør det mere komfortabel for dig. Trøjerne findes i 4 forskellige varianter, Nike Park, Nike Tiempo, Nike Trophy og Nike Striped. De har hver i sær deres egne farve kombinationer og priser.

Design et voksen Nike holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Design et børne Nike holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Adidas holdsættet

Leder dit hold efter klassisk holdsæt, som også er et kvalitetsprodukt? Så er Adidas holdsættet noget for dit hold. Trøjerne er lavet 100% polyester, hvilket hjælper med et bedre fit og mere åndbarhed. Adidas trøjerne er lavet Climacool eller Climalite Materiale, hvilket fjerner sved og fugt og dermed holder dig tør under kampene. Trøjen er desuden udstyret med de ikoniske “3 stripes” ned af siden på trøjen. Trøjen kommer i 3 forskellige varianter, Adidas Tiro 17, Adidas Squadra 17 og Adidas Tabela 18. De har alle sammen forskellige farve kombinationer og priser.

Design et voksen Adidas holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Design et børne Adidas holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Puma holdsættet

Leder dit hold efter et simpelt holdsæt? Så er Puma holdsættet det rette sæt. Puma trøjerne er ligesom de andre lavet i 100% polyester, hvilket giver dig et bedre fit og mere åndbarhed på banen. Puma trøjerne gør brug af Pumas dryCELL teknologi. Den holder dig tør, og leder sved væk fra kroppen gennem hele kampen. Puma trøjerne kommer i 2 forskellige varianter, Puma Liga og Puma Liga Striped. Trøjerne har deres egne farve kombinationer og priser.

Design et voksen Puma holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Design et børne Puma holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Joma holdsættet

Er dit hold på udkig efter et produkt i høj kvalitet, men samtidigt er i de mere prisvenlige klasse? Jamen så er Joma sættet det helt rigtige. Joma sættet er simpelt og lavet i 100% polyester som de andre, hvilket giver dig mere åndbarhed og et bedre fit. Joma Sættet gør også brug af DRY MX teknologien, som holder dig tør, og dermed holder fugt og sved ude gennem hele kampen. Joma trøjerne kommer i 2 forskellige varianter, Joma Combi og Joma Toletum. Trøjerne har deres eget design, egne farve kombinationer og priser

Design et voksen Joma holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Design et børne Joma holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her

Udforsk de forskellige holdsæt til nettes bedste pris hos Unisport her