Find din landsholdstrøje her

Der er nu under 2 uger til, at VM i fodbold sparkes igang, i Rusland. Hvis du sidder, og stadig ikke har fået købt din landsholdstrøje, så kig med her.

Danmark

Danmark skal for første gang siden VM I 2010, til en slutrunde og den skal spilles i røde og hvide trøjer. Trøjen er lavet af Hummel, og har de klassiske striper på skulderen. Du ville også finde DBU logoet broderiet på venstre bryst. Alt i alt en meget enkel og klassisk dansk landsholdstrøje. Lad os håbe, at den kan føre de danske drenge til trofæet.

Køb Danmarks landsholdstrøje til nettes bedste pris (499 DKK) hos Unisport her

Brasilien

Brasilien skal selvfølgelig også denne gang med til VM, og er endnu en gang, en af favoritterne til at løfte trofæet. Den brasilianske trøje er ligesom den danske meget enkel. Den legendariske gule trøje, som er blevet båret af legender som Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos og mange andre. Nu er det spillere som Neymar, Gabriel Jesus, Coutinho som forhåbenligt skal bære den hele vejen til trofæet.

Køb Brasiliens landsholdstrøje til nettes bedste pris (629 DKK) hos Unisport her

Tyskland

De nuværende verdensmestre fra Tyskland kommer også til Rusland, og de er da også storfavorit, til at vinde VM for 2. gange i træk. Trøjen tager inspiration fra 1990, hvor Tyskland sjovt nok også blev verdensmestre, ved hjælp af spillere som Lothar Matthaüs. Nu skal Neuer, Reus, Müller og resten af “Die Mannschaft” forsøge at tage trofæet igen.

Køb Tysklands landsholdstrøje til nettes bedste pris (630 DKK) hos Unisport her

Spanien

Efter skuffelser ved både VM og EM i 2014 og 2016, ligner Spanien igen det hold, som vandt VM i 2010, hvis ikke bedre end det. Den spanske trøje er en rød, gul og blå farvet trøje. Farverne repræsenterer selvfølgelig Spanien, og vil blive brugt af spillere som Isco, Sergio Ramos og David De Gea.

Køb Spaniens landsholdstrøje til nettes bedste pris (630 DKK) hos Unisport her

Egypten

MOHAMMED SALAH! Ja Mohammed Salah som har taget alle med storm, skal sammen med resten af landsholdet, til den første slutrunde siden 1990. Trøjen er ternet, og har de ikoniske Adidas striber ned langs siden. Trøjen vil blive brugt af spillere som Mohammed Salah, som skal forsøge at bære Egypten hele vejen til trofæet.

Køb Egyptens landholdstrøje til nettes bedste pris (699 DKK) hos Unisport her

Rusland

Vi skal selvfølgelig ikke glemmer værterne ved VM, nemlig Rusland. Den russiske har taget en del inspiration fra triumfen i 1988, hvor den daværende Sovjetunion vandt OL guld i Sydkorea. Rusland skal til VM forsøge at vinde guld på hjemmebanen.

Køb Ruslands landholdstrøje til nettes bedste pris (699 DKK) hos Unisport her

Dette var ikke alle VM Landsholdstrøjerne. Køb VM landholdstrøje til nettes bedste pris hos Unisport her