Fodboldstøvle test – Bliv klar til den nye sæson lige her

Vi er nu gået ind i august måned, hvilket betyder, at fodboldsæsonen begynder, både store og små ligaer. Hvis du sidder og tænker, at du ikke helt kigget på de nye støvler til den kommende, så skal du ikke frygte. Nej, det eneste du behøver er, at du kigger med her.

Nike Mercurial Superfly 6 Elite Raised On Concrete

Puha! Det er da godt nok et langt navn til en fodboldstøvle, tænker du nok. Og det er der også god grund, fordi støvlen er ikke bare en støvle, der ligger også en historie bag. Med “Raised On Concrete” navnet bliver der lavet en hyldest til de mange talenter, som spiller på asfalten på de forskellige gader rundt om i verdenen. Selve Mercurial Superfly støvlen er lavet med Nikes forskellige teknogier

Støvlens overdel er lavet i Nikes eget flyknit materiale. Overdelen er lavet i stykke og gør det meget fleksibelt, den indeholder også mikroteksturering, hvilket giver bedre greb i bolden, mens du er i høj fart. Selve flyknit materialet i overdelen går hele vejen rundt om din fod og gør, at den følger fodens bevægelse. Det giver et perfekt fit og komfort på banen. Støvlen indeholder også en teknologi som Nike kalder “All Condition Control”, og som måske hentyder til, så sørger det for at du har et godt greb i bolden, i alt slags vejr.

Mercurial Superfly støvlen gør selvfølgelig brug af den efterhånden med velkendte Dynamic Fit Collar, hvilket er den sok ligende, som sidder over anklen. Udover at sokken giver dig støtte og et tæt fit omkring anklen, gør sokken dit ben og fod til en enhed i stedet for 2. Støvlen øger samtidig dit fokus fødderne og bolden. Nike har også lavet en lille pull tab, så det bliver lettere at få støvlen på, når du skal bruge dem til kamp eller træning.

Fodbolden udvikler sig hele tiden, og det samme bliver støvler nødt til at gøre. Det er derfor, at Nike har designet knopperne til acceleration, så du kan løbe og skifte retning hurtigere end din modstander. Men det er også vigtigt, at du kan bremse op lige så hurtigt op igen. Det har Nike også tænkt på ved hjælp af et computersystem. Så her får du en støvle, der let, behagelig, og som har acceleration og deceleration integreret.

Køb Nike Mercurial Superfly 6 Elite Raised On Concrete til nettes bedste pris (2049 DKK) hos Unisport her

 

Adidas Predator 18+ Team Mode

Adidas Team Mode Pack står i klubbernes tegn og deres forberedelser til den nye sæson. De forskellige farver er symboler på det hårde arbejde op til en ny sæson.

Ligesom Nike støvlen er denne støvle lavet i fleksibelt materiale kaldet Primeknit, hvilket igen følger fodens bevægelser. Støvlen har også egenskaben til at sætte dit ben og fod sammen i en. Støvlen er formet med kurv der efterligner din hæl fuldkommen, hvilket giver dig bedre støtte. Støvlen gør også brug af blødhed, hvilket både gør din touch og føling for bolden bedre. Støvlen gør også brug af et materiale kaldet Controlskin, hvilket gør at du har kontrol over bolden i alt slags vejr.

Støvlen gør også brug af en speciel ydersål, som giver dig øget støtte.

Køb Adidas Predator 18+ Team Mode til nettes bedste pris (2299 DKK) hos Unisport her

adidas X 18+ Team Mode

Denne støvle er ligesom Adidas Predator 18+ også en del af Team Pack, som er inspireret af klubbernes forberedelser til den nye sæson.

Støvlens overdel er lavet i Adidas’ skeletalweave, hvilket er et meget tyndt gitter, som er konstrueret til at give dig øjeblikkelig fart. Støvlen har et snøreløst design, dermed fastlåses mellemfoden og giver dig stabilitet mellem dine hurtige sprints. Stølven gør også brug af en såkaldt Clawcollar kant, hvilket fastlåser din fod i støvlen, og øger stabilitet og støtte.

Ved hjælp af en 3D støbt hæl giver det dig en dejlig pasform, mens støvlen også indeholder stødabsorberende zoner, der sikrer en optimal ankelbevægelse. Støvlen har en Speedframe ydersål, og som navnet antydet den bygget til give acceleration.

Køb Adidas X 18+ Team Mode til nettes bedste pris (2199 DKK) hos Unisport her

Umbro Velocita 3 Pro

Umbro Velocita 3 pro Spiller på to heste. De spiller ikke kun på at gøre dig hurtige, de også på, at du i det hele taget skal være et skridt foran dine modstander.

Støvlen er lavet i 2 forskelllige materiale. Det ene materiale, som er neoprenmateriale, det bliver brugt ved fodens indgang, ved hælen og det bliver også brugt ved sokken, som også bliver brugt i denne støvle. Det gør, at støvlen giver en dejlig pasform og en komfort som er ligesom pasformen, dejlig. Udover dejlig pasform og komfort giver støvlen dig et tæt fit, hvilket gør at støvlen følger foden i dine fartdueller med modstanderen. På ydersiden og indersiden af støvlen bliver der i stedet for neoprenmaterialet brugt et meshmateriale. Det giver åndbarhed, samtidig med et godt touch og tæt boldkontrol,

Støvlen gør også brug af et redesignet skelet, det kan bedre modstå det pres en støvle kommer igennem, med hurtige sprints og hurtige retningsskift. Det er også med til at låse din fod fast, som giver mere stabilitet under dine retningsskift.

Køb Umbro Velocita 3 Pro til nettes bedste pris (779 DKK) hos Unisport her