fodboldstoevle-test

Fodboldstøvle Test – Find de bedste fodboldstøvler her

Alle fodboldspillere kender det. Man skal ud og have et par nye fodboldstøvler, fordi de gamle er for kedelige eller er slidt op. Fodboldstøvlemarkedet bliver større og større, så det er blevet sværere at det nye par fodboldstøvler. Jeg vil så vidt muligt prøve at hjælpe dig, med at finde et par nye fodboldstøvler, med denne lille test af fodboldstøvler.

Puma One

Puma er endnu engang tilbage med en ny støvle. Denne gang med Puma ONE. Puma ONE er en kombination af det bedste fra EvoTOUCH og EvoSPEED, og bliver allerede brugt af spillere som Antoine Griezmann, Marco Reus, Sergio Agüero, Olivier Giroud og mange andre.

Når du får støvlen i hånden, vil du opleve, at den er blød, det er på grund af støvlens læder på “upperen”, og dens evoKNIT-sok. Det er også mere eller mindre den sok, som du ser på F eks Nikes Magista, Hypervenom, Adidas’ Ace + og Purechaos modellerne.

Du vil også opleve, at den kan være lidt svær, at få på første gang, men når du først har fået den på, vil du ikke have den af igen. Puma ONE er utrolig behagelig, at have på, det er mest på grund af den nye evoKNIT-sok. Puma ONE har også meget til fælles med Copa støvlen fra adidas. De har begge læderet, som man kender fra dengang Diego Maradona var helt i hopla. Det eneste, der skiller dem ad, er at Puma vælger at føre deres støvle lidt mere ind i fremtiden, med deres evoKNIT-sok.

Du ville kunne komme til at opleve, at hvis du har haft Pumas EvoTOUCH, så vil størrelsen være lidt bredere i det. Der er også mere plads ude ved tæerne, end hvad du måske er vant til, men med tiden vænner man sig til det. Nogen vil opleve, at de skal snøre deres støvler lidt strammere, for at opnå den følelse af, at du spiller i bare sokker.

Støvlens design er ikke så farverigt, men mere enkelt. Støvlen er for det meste hvid, med en sort Form Stripe på ydersiden, det sorte puma logo på indersiden, Rød sål, nuancer af orange inde i støvlen og på snørebåndene, alt mens støvlens centrum evoKNIT-sok er sort. Støvlen er også udstyret med en Form Stripe, der har lysende effekt, så når du tager billeder med flash, så får du virkelig nogle fede billeder, en meget fin detalje af Puma.

Så er du stor fan af Puma og mangler en ny støvle til din “collection”, eller har dit største idol fundet de nye Puma ONES frem, savner du de gamle dage, hvor det ikke var så besværligt, at finde den nye støvle eller er du bare udkig efter den nye støvle, som er let og kan gøre dig lidt hurtigere end dine fodboldkammerater. Eller er du den offensive midtbanespiller eller angriberen, der lige mangler den ekstra hurtighed, lidt mere til afslutningerne eller mangler du noget lidt mere komfortabelt på foden. Eller synes du bare, at det er sejt, at have fodboldstøvle, som kan lyse. Så er Puma Ones noget for dig.

 • Pris: 879 kr
 • Kænguru-læder
 • Kan købes med knopper til græs terræner

Køb Puma One til nettes bedste pris (879 DKK) hos Unisport her

ACE 17+ Purecontrol Pyro Storm

Støvlen fra 2016, der tog alle med storm, med det mest vanvittige koncept. 2016 var året, hvor der var en revolution inde for fodboldverdenen.

Adidas tog chancen og lancerede en støvle uden snørebånd, de kaldte den ACE Purecontrol, det skulle vise sig at blive det største hit indenfor støvler. Superstjernen Paul Pogba lavede kontrakter med Adidas, om at det var ham, der skulle være frontfigur for støvlen. Men her godt et år efter, er den stadig i sammen med de nye, som er kommet til.

Purecontrol er faktisk først blevet helt færdig lavet, da den nye version kom sammen med black chequered pack. Den første støvle havde problemer med, at blive lidt ubehagelig at have på, efter noget tids brug og svær at få på.

Man må sige, at Adidas lytter godt efter, når de får konstruktiv kritik, efter black chequered pack, har der ikke været problemer med støvlen. Den er let, at få på, behagelig at have på og så har de gjort støvlen lidt højere, så du får lidt mere ankel støtte. Støvlen er også blevet lettere end hvad den var i forvejen.

Adidas fokusere samtidigt meget på designet, og deres seneste Pyro Storm pack, har fået ligeså meget kærlighed som de andre har. Farverne er for det meste Solar orange og rød, det forestiller nu meget godt hvad man tror, et flammehav af røde og orange farver. Bemærk farven på ydersiden kan komme af efter længere tids brug.

 • Pris: 2299 kr
 • Vægt: 231 gram
 • Skohorn medfølger
 • Kan købes med knopper til normalt græs terræn og kunstgræs

Køb ACE 17+ Purecontrol Pyro Storm til nettes bedste pris (2299 DKK) hos Unisport her

Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 5

Nike er nået til kapitel 5 ud af 7, i fortælling om verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Denne støvle skal repræsentere hans skifte til kongeklubben Real madrid.

Ud over, at det er Cristiano Ronaldos støvle, hvilket for mange allerede er en grund til at købe dem, så er denne støvle blevet toptunet til det ypperste, så Ronaldo kan gøre sin modstander endnu mere pinlig berørte.

Superfly Støvlen er den mest avanceret støvle Nike har lavet til dato. På grund af den meget lette vægt på KUN 191 gram, føler du dig hurtigere, end du plejer at gøre.

Nike elsker stadig deres Dynamic Fit Collar, eller hvad man vil kalde det på dansk, noget der ligner sok. Den er nu blevet nytænkt, så nu låser sokken dine fødder på plads, det kan lyde ubehageligt, men tværtimod føltes det som at støvlen og dine ben er yin og yang. Din opmærksomhed på dine fødder øges markant.

Nike har gjort fodboldstøvlen til videnskab, fordi ved hjælp af et computersystem, har de kunne analysere flowet af kraftoverførsel under foden. Det har gjort, at det er lettere at accelerere og lave retningsskifte i støvlen.

Nike har heller ikke skruet ned på designdelen, hvor det meste af støvlen er hvid, CR7 logoet på indersiden, multicolor på upperen og på står der “El Sueño Del Niño”, hvilket på dansk betyder drengedrøm, hvilket var den måde han beskrev skiftet til Real Madrid på. På samme sted ses datoen for præsentation af Ronaldo i Real madrid.

 • Pris: 2599 kr
 • Vægt: 192 gram
 • Ronaldos støvle
 • Kan købes med knopper til alle græs terræner

Køb Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 5 til nettes bedste pris (2599 DKK) hos Unisport her

New Balance Visaro 2 Pro

New Balance er klar med en ny version Visaro, som er blevet lavet til den offensive midtbanespiller/ hængende angriber, som gør lidt ekstra ud af sin boldkontrol og overblikket. Støvlen bliver af spillere som Aaron ramsey og Yohan Cabaye.

New Balance er glade for det helt simple og enkle, og denne støvle er ingen undtagelse. Overdelen er blevet lavet med såkaldte kontrol zoner og sparke zoner. Kontrol zonerne gør din førsteberøring bedre, samt din boldkontrol. Sparke zoner gør du får en renere sparkeflade, derved bliver på kort og lange afleveringer samt skud, mere præcise og kraftfulde.Støvlen har en meget fleksibel sål, så du får lettere ved, at snøre din modstander.

New balance er kendt for, at have nogen af de mest behagelige sko på jorden. Deres fodboldstøvler får lige så meget kærlighed inden for komfort. Støvlen er udstyret med New balances Fresh Foam indersål, som give en helt ubeskrivelig komfort.

Designet på støvlen er ligesom New Balance, helt enkelt. Støvlen er hvid, med New Balances N på ydersiden, Logoet på indersiden af hælen og navnet på støvlen på hælen.

 • Pris: 1399 kr
 • Vægt: 232 gram
 • En komfortabel støvle
 • Kan købes med knopper til græs terræner

Køb New Balance Visaro 2 Pro til nettes bedste pris (1399 DKK) hos Unisport her

Umbro Speciali Eternal Team

En vaskeægte klassiker, som nogen af de store legender brugte i sin tid F eks Michael Owen, Roberto Carlos og Alan Shearer. Umbro vælger, at lave en lille nytænkning af støvlen, men den beholder sin gamle look.

Umbros støvle, giver fart i dit spil, et godt touch på bold, lang holdbarhed Og en ubeskrivelig komfort. Støvlen har også den såkaldte fold over tongue, som kan sættes på og give renere sparkeflade.

Umbro har også tænkt på nutiden, så derfor bruger de den nye “Wishbone” teknologi, nutidens spil, er meget hurtigere og mere fysisk end hvad det var engang. Det er derfor man bruger “Wishbone” teknologi, for at give dine fødder mere støtte og det gør en mere fleksibel så det er lettere, at skifte retning og vende dig med bolden. Umbro tænkte også på knopperne, og valgte at sætte dem i et mønster, der hjælper med at reducere presset på dine fødder. Denne støvle, er også konkurrencedygtig, med Adidas’ klassiske Copa støvle, både på prisen og støvlen generelt.

 •  Pris: 589 kr
 • Klassisk kænguru-læder
 • Support til fødderne
 • Kan købes med knopper til normalt græs, terræn og kunstgræs

Køb Umbro Speciali Eternal Team til nettes bedste pris (589 DKK) hos Unisport her

Nike Tiempo Legend 7 Rising Fast

Da den nye sæson lanceret Nike en ny kollektion, som hedder Rising Fast pack, det er en kollektion kun de mest lovende stjernespillere fra 1995 eller derefter, der kommer til bære dem på banen. Nike har dog giver offentligheden lov til, at købe støvlen.

Støvlen er designet til dem, der kan holde hovedet koldt under presset situation og til dem, der kan bevare overblikket. Den normale Nike Tiempo, bliver båret af nogle af verdens bedste forsvarsspillere F eks Sergio Ramos og Jerome Boateng.

Støvlen er lavet i kængurulæder, som ikke er blevet behandlet, hvilke betyder støvlens læder, er naturligt meget blødt. Kængurulædret giver dig et godt touch på bold og en god boldkontrol. Nike har valgt, at lave i 4 lag, yderst har vi kængurulædret, så et skum skelet, som har en dæmpende effekt, så din førstegangsberøring bliver lettere at styre. Efter Nylon skelettet, kommer et nylon indsæt, som øger stabilitet, og til sidst den nye Fit-mesh foring forhindrer overstrækning i læderet.

Nike har desuden valgt, at lave en hæl med Flyknit teknologi, hvilket giver ekstra støtte. Du får også følelsen, at du løber hurtigere, og det er vigtig, når du skal fange den hurtige angriber. Grunden til det er fordi støvlen er så let, som den er nemlig 209 gram. Nike har også tilføjet en NikeGRIP teknologi, hvilket forhindrer dig i at glide rundt i støvlen.

 • Pris: 1259 kr
 • Vægt: 209 gram
 • 4 lags støvle
 • NikeGRIP teknologi
 • Kan købes med knopper til normale græsbaner

Køb Nike Tiempo Legend 7 Rising Fast til nettes bedste pris (1259 DKK) hos Unisport her

Adidas Copa Mundial

Er du klassisk i din stil? Så vil denne skære lige i dit hjerte. Adidas Copa Mundial støvlen, der har været ikon for fodboldfans i over 20 år, næsten alle legenderne, har haft fødderne i denne støvle på et eller andet tidspunkt i deres karriere.

Støvlen har næsten ikke ændret sig siden, fordi den mangler ingenting. Den har overdrevet komfort, kængurulæder med holdbarhed, der holder i årevis og som en ekstra ting, så havde den ekstra støtte i hælen, før mange andre støvle havde.

Adidas har næsten ikke ændret noget ved støvlen, de har bare sat den på markedet igen, det eneste de har ændret er vægten, men det er ikke fordi du bliver usain bolt af den grund. Vægten er nemlig stadig lidt for høj, den lyder på 331 gram. Støvlen er behagelig, at have på i længere tid, grundet kængurulædret.

 • Pris: 901 kr
 • Klassisk støvle
 • Komfortabel støvle
 • Kan købes med knopper til normale græsbaner

Køb Adidas Copa Mundial til nettes bedste pris (901 DKK) hos Unisport her

Umbro UX Accuro Pro

I Umbros UX Accuro Pro er Umbro gået efter komfort, komfort og mere komfort.
Støvlen er lavet med overdel i mikrofiber. Overfladen på overdelen er bygget på noget, som hedder touch control, det gør, at du har bedre greb i bolden og bedre boldkontrol.

Støvlen gør også brug af Impact Control teknologi, det er nogle bestemte zoner, der skaber en større og renere sparkeplade. Det gør det nemmere at lægge helt præcise afleveringer, og få bolden ud af farezonen nede i forsvaret. Umbro har sænker samtidig kraven ved hælen, for at reducerer pres på området, og fjerner irritationer.
Den har et meget komfortabelt fit om anklen.

Støvlen er lavet med meget holdbar ydersål kaldet Pro Stance, den er udviklet til, at arbejde med fodens bevægelser. Støvlen er let, den vejer kun 182 gram, hvilket hjælper dig med at fange den hurtige angriber og afværge en potentiel farlig situation.

 •  Pris: 659 kr
 • Du får meget for pengene
 • Komfortabel støvle
 • Kan købes med knopper til græs- og kunstgræsbaner

Køb Umbro UX Accuro Pro til nettes bedste pris (659 DKK) hos Unisport her

Nike Magista Onda II Lock in. Let loose

Nike Magista Onda II Lock in. Let loose er en del af en pack fra nike side af, som handler om de ting, du laver inden kampen finder fokus, tager støvlerne på osv. Støvlen er lavet til midtbane manden, der med sine overdrevet gode afleveringer, kan splitte forsvaret ad.

Magista Onda 2 er lavet med en overdel, som indeholder åndbarhed og support, lige der hvor man har mest brug for det. Nike har ved hjælp af en undersøgelse, kunne se hvilke dele af foden, der bliver brugt mest under boldbehandling. ud fra disse resultater, har man kunne lave en overdel, der fungerer som en forlængelse af foden. Samtidigt med det, er nikes Dynamic Fit Collar, den der minder om sok også på støvlen, og den har stadig funktion, at skulle låse din fødder fast, så fodboldstøvlerne føles, som en del af din krop. Dette gør også støvle virkelig behagelig, at have på.

Støvlen knopsystem er specifikt designet til driblinger, vendinger og de hurtige retningsskift. Ved hjælp er et computerprogram, har Nike kunne se hvor du har mest brug for greb i underlaget, og har placeret dem der. Dette gør, at du har en fordel i forhold til modstanderen, fordi du kan vende dig hurtigt, accelerer hurtigt og lave hurtige retningsskift. Støvlen bliver desuden brugt af nogen af de bedste midtbane spillere i verden F eks Ivan rakitic, Andrés Iniesta og danske Christian Eriksen.

 • Pris 510 kr
 • Dynamic Fit Collar
 • Kan købes med knopper til normale græs- og kunstgræsbaner

Køb Nike Magista Onda II Lock in. Let loose til nettes bedste pris (510 DKK) hos Unisport her

Adidas X 17+ PureSpeed Pyro Storm

Adidas X 17+ PureSpeed Pyro Storm er en del af den nye kollektion, som Adidas har udgivet, og det er noget af et flammehav. Adidas X er til spilleren, der er hurtigt og smadrer igennem ethvert forsvar, der findes.

Støvlet er lavet med en Techfit kompressionoverdel, det betyder, at støvler former sig efter din fod allerede ved første brug. Dette giver behagelig og varm følelse. Noget Adidas har valgt at gøre, er inkorporerer noget der hedder Speed skin, det giver dig et mere sikkert fit.

Støvlen har et Purecut Sock System, det skjuler støvlens snørebånd, hvilket betyder du kan få et meget renere touch på bolden og en større sparkeflade. Den giver også ens fødder mere støtte. Overdelen har et tyndt lag af Adidas eget Non-Stop grip, hvilket er nogle små knopper, der giver dig fuld kontrol over bolden i alt slags vejr.

En særlig hæl på støvlen sørger, for at støvlen holdes fast og ikke flyver af, når du lave hurtige vendinger eller retningsskift. Støvlen har den samme speciale ydersål, som på Adidas F50, den giver god støtte og stabilitet, hvilket er vigtigt når man laver de hurtige retningsskift

 • Pris: 2299 kr
 • Techfit kompression overdel
 • Purecut Sock System
 • Kan købes med knopper til græs- og kunstgræsbaner

Køb Adidas X 17+ PureSpeed Pyro Storm til nettes bedste pris (2299 DKK) hos Unisport her