Indendørssko test 2 – Find de bedste Indendørssko her

Vintersæsonen er ved at være over os, og det samme er fodboldens indendørssæson, så hvis du er ved at gøre dig klar til indendørssæsonen, så kig med her.

Adidas Predator Tango 18+

Adidas har lanceret den nye Spectral Mode Pack primært til udendørssæsonen, men den kære indendørssæson skal ikke snydes. Adidas Predator Tango 18+ er det tætteste du kommer på en efterligning af den velkendte Ace Purecontrol støvle.

Skoen er lavet med sockfit i Adidas’ kendte primeknit materiale. Det betyder, at skoen følger fodens bevægelser, og at din fod bliver et med støvlen. Skoen gør også brug af Adidas’ laceless design, hvilket kan gøre, at skoen er svær at få på, så et skojern ville ikke være en dum ide. Til gengæld gør dette laceless design, at der et meget større rent område på skoen, som så omdannes til en bedre boldkontrol.

Skoen har også inkorporeret Adidas’ BOOST. Udover det gør skoen yderst behagelig, og det føles som om du går på en sky, så har den også til formål at omdanne den energi du danner, når du tager et skridt til din fremdrift. Skoen her er til personen, som vil have ultimativ komfort, samtidig med, at bolden nærmest er limet til skoen.

Køb Adidas Predator Tango 18+ til nettes bedste pris (1587 DKK) hos Unisport her

Nike Mercurial VaporX 12 Academy IC CR7 Chapter 7: Built On Dreams

Ja, det er pænt langt navn til en sko, men det er også mere end bare sko. Det er sko, der fortæller Cristiano Ronaldos historie, om hvordan han blev verdens bedste fodboldspiller.

Men skoen kan selvfølgelig også mere end at fortælle en historie. Skoens overdel er lavet med NIKESKIN teknologi, hvilket betyder, at du har et meget bedre greb i bolden, når du kommer op i høj fart. Udover det giver denne teknologi også øget komfort, grundet skoen snore sig rundt om din fod. Skoen er lavet med speciel ydersål, som gør det nemmere at stå fast på træoverfladen i dine kampe.

Skoen her er lavet til den hurtige spiller, som måske har lille Ronaldo fan gemt i sig.

Køb Nike Mercurial VaporX 12 Academy IC CR7 Chapter 7: Built On Dreams til nettes bedste pris (645 DKK) hos Unisport her

Joma Top Flex

Joma Top Flex. Skoen som nogen futsalspiller ville kalde den bedste indendørssko, der findes.

Skoen er lavet i rigtig kvalitetslæder, hvilket sikrer dig den bedste komfort og et touch på bolden. Skoen sål er blevet gjort så let som overhovedet, hvilket er blevet gjort ved at fjerne noget af gummiet. Men dit greb i banen forbliver stadig godt, da man har placeret det restende gummi de helt rigtige steder.

Skoen her er lavet til personer, som vil have den bedste kvalitet, til den bedste pris på markedet. Den er også til personen, som ikke fokuserer på skoens udseende, men mere på at være god på banen.

Køb Joma Top Flex til nettes bedste pris (499 DKK) hos Unisport her

Mizuno Sala Premium 3

Mizuno er ligesom Joma endnu et undervurderet brand og det er Sala Premium 3 et bevis på.

Skoens overdel er lavet i kunstlæder, og udover, at det giver komfort, så giver det også et tæt fit omkring foden, hvilket giver det  bedre touch og kontrol på bolden. Et ekstra blødt stykke kunstlæder på forfoden sørger for ekstra lang holdbarhed, så du ikke behøver at købe et nyt par hver vintersæson, for det altid federe at troppe op et nyt par fodboldstøvler istedet for at bruge penge på et nyt par sko til hver vintersæson. Sålen på skoen er ligesom på joma skoen meget let, men den formår stadig at give et godt greb i banen.

Skoen er til personen, der egentlig bare på udkig efter et par sko meget et godt fit og komfort.

Køb Mizuno Sala Premium 3 til nettes bedste pris (799 DKK) hos Unisport her