Indendørssko Test – Find de bedste indendørssko her

Vinteren nærmer sig! Det samme gør vinterens indendørs turneringer. Hvis du er en, som elsker, at gøre lidt mere ud af støvlen eller skoen, så er det en god ide at kigge med her.

PUMA 365 Ignite Netfit

Pumas 365 Ignite Netfit er en meget unik opbygget indendørs sko.
Overdelen består af materiale, som giver et komfortabelt og et tæt fit med god support.

Der hvor det bliver unikt, er ved Pumas NETFIT system, det er et snørebånd system, hvor selv kan justere dine snørebånd. De små huller der er på nettet , er så du kan stikke dine snørebånd igennem, så du kan få det fit, som passer lige præcis til dig.

Skoen ydersål er en gummisål, den giver en bedre greb i både banen og bolden. Den har også en IGNITE mellemsål, som fungerer ligesom en støddæmper, og samtidig er den er komfortabel.

Skoen er lavet med en non-marking ydersål, der gør, at bruge dem i de danske haller.

 • Pris: 749 kr
 • NETFIT system
 • IGNITE mellemsål

Køb PUMA 365 Ignite Netfit til nettes bedste pris (749 DKK) hos Unisport her

Adidas Nemeziz Messi Tango 17.3

Skoen her er til den kreative type, som har overblikket og kan bevare køligheden.
Nemeziz er den argentinske magiker Lionel Messis egen kollektion, og er også dem han selv spiller i.

Skoen er bygget op med en speciel krave, som kaldes Dual Lock Collar. Den sørger for at din ankle holdes på plads, når du laver de hurtige bevægelser, der får modstanderen til at blive svimmel.

Skoen er designet ligesom støvlen, med en Agility-ydersål, den hjælper med at holde foden på jorden, så du kan alle dine Messi lignende takter. Skoen er lavet med en Non-marking ydersål, der gør, at du kan bruge dem i alle de danske haller.

 • 749 kr
 • Dual Lock Collar krave
 • Agility-ydersål

Køb Adidas Nemeziz Messi Tango 17.3 til nettes bedste pris (749 DKK) hos Unisport her

Joma Mundial

Joma Mundial er designet til spilleren, som er hurtigt og elsker at gør forsvaret helt rundtosset. Skoens overdel er lavet i mikrofiber og forstærket nylon, da nylonnet er forstærket, er det mere holdbart. Overdelens mikrofiber gør skoen betydelig lettere. Vægten lyder på 292 gram, hvilket er meget optimalt for en indendørssko at være.

Joma Mundial er udstyret med en gummi ydersål, der gør skoen god nok i det svært tekniske, med mange temposkift, driblinger og de altid dejlige tunneler. Skoen er samtidig også udstyret med en støddæmper, som beskytter anklerne og ryggen for belastningen du bliver udsat for, når du løber rundt på det hårde trægulv.

Skoen er lavet med en Non-marking ydersål, der gør, at du kan bruge dem i alle de danske haller.

 • Pris: 435 kr
 • Mikrofiber overdel
 • støddæmper

Køb Joma Mundial til nettes bedste pris (435 DKK) hos Unisport her

Umbro Vision Plus Pro

Skoen er designet til spilleren, som kan bevare overblikket, og den som gør lidt mere ud af sit touch på bolden. I skoens overdel findes der pløs, der sørger for et tættere fit. På inder- og ydersiden af foden er der en support cage, som giver dig ekstra støtte, åndbarhed og stabilitet.

Desuden har Umbro inkorporeret dura-foam, hvilket sørger for ekstra komfort og et forbedret touch på bolden. Ved skoens tå afdeling er der specialsyet materiale, som hedder re-grind print, det gør skoen mere holdbar.

Skoen er lavet med en lavprofils ydersål, der giver dig bedre greb i bold og bane, så du bedre kan lave alle de frække tricks. Samtidig med det leverer skoens midtsål stabilitet, støddæmpning og ekstra komfort.

Skoen er lavet med en Non-marking ydersål, der gør, at du kan bruge dem i alle de danske haller.

 • Pris: 499 kr
 • Support cage
 • Dura-foam
 • Lavprofils ydersål

Køb Umbro Vision Plus Pro til nettes bedste pris (499 DKK) hos Unisport her

Adidas Spezial

Adidas Spezial er en klassiker indenfor indendørs fodbold. Skoen er blevet købt af millioner verden over, og er den mest solgte indendørssko til dato.

Skoens overdel er lavet i ruskind, der former sig efter din fod. Ruskindet er tyndt nok til, at du kan få et tæt touch på bolden. Ruskindet gør samtidigt, at den er blød og behagelig at have på.

Skoen sål er lavet med en fodboldstøvle i tankerne, og er lavet i gummi. Det betyder, at du får et optimalt greb i bolden, og samtidigt at du står godt fast, på trægulvet. Sålen er også en solid støddæmper, så du bliver ikke overbelastet i anklerne eller knæene. Støddæmperen er også med til, at øge din komfort i skoen, mens du tryller på trægulvet.

Skoen er lavet med en Non-marking ydersål, der gør, at du kan bruge dem i alle de danske haller.

 • Pris: 599 kr
 • Mest solgte indendørssko til dato
 • Klassiker
 • Ruskind overdel

Køb Adidas Spezial til nettes bedste pris (599 DKK) hos Unisport her