Målmandshandske Test – Find de bedste målmandshandsker her

For angriberen, midtbanespilleren og forsvarsspilleren er det fodboldstøvlerne, der er det vigtigste redskab, når der spilles fodbold. Men for målmanden er det vigtigste redskab målmandshandskerne, når buret skal holdes rent. Her i denne test, vil du kunne finde nogle af de bedste handsker på markedet.

 

Adidas Målmandshandske ACE Trans Pro Pyro Storm

Adidas Målmandshandske ACE Trans Pro Pyro Storm er det lange navn, på en af det de mange handsker fra Adidas. De er en del af, som navnet også antyder Pyro Storm Pack, hvor der også indgår støvler i.

Designet på handsken er noget specielt. Det meste af handsken er rødt og orange, med et sort Adidas logo, der sidder på et flammehav af rød og orange  på bagsiden. Ned under lukningen af handsken, er der de kendte three stripes, med sorte striber på en rød og orange baggrund.
Det hele skal selvfølgelig forestille en “Pyro Storm”.

Handsken har det, som kaldes Adidas seamless Touch cut, hvor syningerne er på indersiden, som gør at man får en større flade, så du lettere kan kontrollere boldene du skal gribe.

Handsken har også det, som kaldes evo zone tech, det handler om at Adidas, har været ud og spørge målmændene selv, om hvor de havde brug for mere greb i handsken. Ud fra det, har du kunne lave handske, som giver en bedre greb, hvor en målmand har allermest brug for det. Det nok derfor, at de bedste målmænd i verden, som Manuel Neuer Keylor Navas, David De Gea og jeg kunne blive ved, bruger alle sammen Adidas’ handsker.

Adidas lavede også en såkaldt Punch Zone, det betyder, at alt på bagsiden er det samme materiale, det giver mere power og præcision, når skal bokse bolden væk, efter et hjørnespark, indkast eller indlæg.

Noget Adidas har valgt, at fokusere på, som ikke mange gør, men mange målmænd vil elske at få er et tætsiddende og komfortabelt fit. Det værste ved målmandshandsker, er at, man skal justere, fordi de ikke sidder ordentligt.
Det ved jeg, fordi jeg selv har været målmand, det er ikke fedt, at skulle justere på dine handsker, når du skal fokusere på alt andet end det.
Adidas har lavet en helt ny lukning på handsken, som er inspireret af den måde målmændene bruger sportstape på. De bruger det, så de kan beskytte sig, mod de hårde skud.

 • Pris: 799 kr
 • Punch Zone
 • Sidder fast, så du ikke skal justere handsken

Køb Adidas ACE Trans Pro Målmandshandsker Pyro Storm til nettes bedste pris (799 DKK) hos Unisport her

Select Målmandshandske 34 Finger Protection

Selects handsker har altid, for mange været billige og gode start handsker.
Selects 34 Finger Protection er ikke anderledes, de har et komfortabelt fit, lavet af slidstærkt materiale, som giver dine handsker en lang holdbarhed.

Handsken har det, som select kalder handguard-system, det hjælper med, at beskytte dine fingre, så du ikke skal bekymre dig om brækkede fingre eller generelle fingerskader.

Handsken har et flat cut, som er designet til, at give dig, en bedre boldkontrol, hvilket er vigtigt for målmænd. Handsken er desuden designet til, at give dig den rigtige pasform og det komfortabelt fit, som mange målmænd leder efter. Det gør de ved hjælp af selects Anatomical Fit System.

Designet på handsken, er som enhver anden handske, i den prisklasse. Handsken er blå på bagsiden, med små undtagelser, hvor farven er orange og selects logo på bagsiden også. Handsken flade, er lavet af dura grip latex, de bliver af nogle af de bedste målmænd i superligaen F eks Stephan Andersen, Lukas Fernandes og Nicolai Larsen.

 •  Pris: 299 kr
 • God start handske
 • Finger protection
 • Komfortabelt fit

Køb Select Målmandshandske 34 Finger Protection til nettes bedste pris (299 DKK) hos Unisport her

Uhlsport Målmandshandske Eliminator Comfort HN

Efter at mærker, som Adidas og nike har etableret sig på Målmandshandske markedet, er man begyndt at glemme, den tyske handske gigant Uhlsport.
Men Uhlsport, laver stadig kvalitets handsker, til tyske værkstedspriser, som man siger.

Uhlsports Elimanator comfort, har en stærk latex bagflade, som samtidig er blød, hvilket giver dig fuldt ud komfort, mens du kan beskytte dit mål med at bokse bolden væk fra indlæg, hjørnespark osv.

Handsken er lavet med et negative cut, hvilket giver dig en ubeskrivelig boldkontrol.
Handsken har er en fuld lukning, som går hele vejen rundt om håndleddet, og kan spændes til personlige behov.

Designet er virkelig enkelt på handsken, de er hvide med sort og røde detaljer på baghånden, samt Uhlsports logo i sort på baghånden. Handskens baghånd er blevet lavet i et stærkt latex materiale, hvor samtidig står super soft, for at beskrive, at baghånden er blød.

 • Pris: 499 kr
 • Blød baghånd
 • Fuld lukning

Køb Uhlsport Målmandshandske Eliminator Comfort HN til nettes bedste pris (499 DKK) hos Unisport her

Nike Målmandshandske Grip 3

Nike Grip 3 er en handske, som ligesom select handsken en meget god start handske. Både på grund af prisen, men også de ting du betale, de ses ikke ret meget i denne prisklasse.

Nike Grip 3 gør brug af, som navnet antyder Nikes Grip teknologi, det giver en dig en større gribeflade, så det er lettere at gribe bolden. Handsken er også en meget let og åndelig, på grund den måde Nike har at sy dem på, Reagerer handsken på din hånds bevægelser.

Derudover er Handskes interiør lavet det såkaldte Mesh, det ventilere luften rundt, så dine hænder altid holdes tørre, så du er klar til at redde boldene, som kommer. Handsken har en fuld lukning, så du kan stramme dem til dit eget behov.

Designet er med meget interessante farver. Farven på handsken er gul/neon grøn, med orange på baghånden og et stort sort nike mærke på baghånden også.

 • Pris: 399 kr
 • God start handske
 • Har ting, som mange handske i den prisklasse, ikke har.

Køb Nike Målmandshandske Grip 3 til nettes bedste pris (399 DKK) hos Unisport her

Sells Målmandshandske VV Climate EC16

Denne handske er vanvittig! Nu er i advaret, denne Handske er den mest avanceret handske, som Sells har lavet til dato. I denne handske får du alle de mest avanceret og unikke teknologier fra Sells side.

Handsken er lavet med Supreme latex, det siger sig selv, det er Supreme. Supreme latex giver et virkelig godt greb i bolden og specielt i regnvejr. På indersiden af handsken, har Sells lagt Memory Foam i, der former sig efter dine fingre.
Handsken har et Radial Cut, hvilket er en kombination af to cuts, Flat Cut og Roll Finger Cut. Denne kombination gør, at du får en fantastisk boldkontrol.

Handskens baghånden er lavet materialet Outlast. Dette materiale er noget selveste NASA bruger, ja du læste rigtigt NASA, de bruger til at temperaturregulere deres astronauter. I handsken bruges det til, at de hånden er fuldstændigt den perfekte temperatur under alt slags vejr.

På baghånden har Sells lavet det såkaldte D3O, i deres punch zone, det gør at du kan bokse bolden endnu længere væk. Handsken strop er lavet ud af fuld latex, den kan spændes til personlige behov. Sells har også lavet en easy-on tab, så det nemmere, at få handsken på.

Designet på handsken, er spækket med teknologi, på baghånden ses Outlast materialet, samt D3O i punch zone. Farverne er en kombination af sort, hvid og orange, og Sells logo i sort på baghånden.

 • Pris: 815 kr
 • Du får en nær perfekt handske
 • Outlast materiale, som selv NASA bruger
 • Memory Foam i handsken

Køb Sells Målmandshandske VV Climate EC16 til nettes bedste pris (815 DKK) hos Unisport her