PLAYR GPS tracker test

Du har sikkert stået i situationen. Du står efter en træning, hvor det gik virkelig godt, men du vil gerne vide, hvad du gjorde rigtig godt og hvordan du bliver ved med at gøre det godt. Det har du sikkert ikke haft mulighed for, fordi du ikke helt er professionel endnu, men det er PLAYR GPS tracker her for at lave om på.

PLAYR trackeren består af en af vest, som du selvfølgelig har på og en Smartpod, som fungerer som din GPS og tracker. Og alle de data hvad denne lille GPS/tracker indsamler, går selvfølgelig direkte en på en app, på din smartphone. Det er super smart, og det fungerer rigtigt fint. Så når du er færdig med din træning tager du bare mobilen frem, og så har du et fuldt overblik over din træning, lige fra hvor hurtigt du løb til hvor langt du løb og selvfølgelig meget andet. Tracker fungerer via Bluetooth og dens batteri holder til cirka 3 træninge, som genoplades på bare 2 timer.

Vesten er udstyret med en lille lomme, så du kan have din tracker med på banen og du skal ikke bekymre dig om du nu fik den tændt. Den tænder nemlig af sig, ved hjælp af en magnet i vestens lomme.Vesten er lavet i et åndbart materiale og er baseret på de veste som de professionelle bruger. Det er med til at give et komfortabel fit, så her er vigtigt at have den rigtige størrelse, så den ikke sidder løst og lige pludselig bliver ubehagelig. Det betyder også, at vesten kan bruges både på tøj og uden.

Som en ekstra ting kan du i appen også sammenligne dig selv med de bedste spillere i appen. Du kan sammenligne din tophastighed med f.eks Cristiano Ronaldos eller din distance med Luka Modric. Det er meget sjovt at se, hvor tæt du egentlig er på den professionelle verden, og hvis den er helt gal kan du gøre brug af Smartcoach, som også er i appen. Her får du råd fra eksperter, som kan føre dit spil videre. Hvis du er ligeglad med den professionelle del, kan PLAYR GPS tracker også bruges mod vennerne. Du kan nemlig også sammenligne dig selv mod dine venner, og på måde kan du udfordre dine venner i forskellige discipliner til træningerne.

Er du stadig lidt skeptisk overfor PLAYR GPS tracker, kan tænker, at klubber som Real Madrid og Barcalona gør brug af samme teknologi, til at få deres spillere opnå deres bedste.

Køb PLAYR GPS tracker til nettes bedste pris (1799 DKK) hos Unisport her