Top 5 fodboldtrøjer i sæsonen 2018/2019 – Find de fedeste fodboldtrøjer lige her

Den nye fodboldsæson er begyndt, hvilket naturligvis betyder nye fodboldtrøjer, og der findes nogen fede i bland dem alle. Du kan her se de 5 fedeste.

5. Atletico Madrid Hjemmebanetrøje

Den nye Atletico trøje er som den altid har været. Den er simpel og elegant. Den består af sine sædvanlige farver rød, blå og hvid, men består altså også af et lille touch, som er disse røde linjer, som går fra brystet ned til maven. Det giver trøjen et ekstra pift til dens simpelhed. Sponsoren Trade Plus 500 passer også lige præcis med sine farver på logoet, selvom det nok mere er en tilfældighed, at det passer så godt. Den trøje er så lækker, at en Real Madrid fan kunne troppe op i en til næste træning.

Køb Atletico Madrids trøje til nettes bedste pris (629 DKK) hos Unisport her

4. Tottenham Udebanetrøje

Tottenham nye udebanetrøje er ligesom Atleticos trøje meget simpel og clean. Den er mørkeblå og hvid, men som Nike har gjort på mange af de store holds trøjer i år, er der den her forbindelser af linjer på ærmerne, som er i mere lys udgave af den blå farve, hvilket er flot kontrast til den mere dominerende mørkeblå, det giver en god effekt, når den bliver brugt på banen. Desværre findes denne version med kontrasten på ærmerne kun i vapor, hvilket gør, at den er lidt dyrere, men er alle de ekstra penge værd.

Køb Tottenhams trøje til nettes bedste pris (1049 DKK) hos Unisport her

3. Manchester City Hjemmebanetrøje

Premier League Mestrene fra sidste sæson har igen udgivet en flot trøje. Den lyse blå trøje har ligesom mange andre nike trøje fået det nye linje design på ærmerne, som står kontrast til den dominerende farve. Det forhold vis nye Manchester City logo passer også super godt på trøje, og er med til at gennemføre trøjen. Alt i alt en fremragende, som sagtens også kunne bruges til hverdags brug.

Køb Manchester Citys trøje til nettes bedste pris (629 DKK) hos Unisport her

2. Manchester United Udebanetrøje

Manchester City sluttede godt nok foran Manchester United i forhold til mesterskabet. Men Manchester slutter i hvertfald foran Manchester City i forhold til trøjer. Adidas har formået en helt fantastisk fodboldtrøje i farven pink. Trøjen er lavet i pink, men Manchester Uniteds sponsor Chevrolets logo træder også igennem med sin gule farve, hvilket gør trøje endnu bedre. Der er ikke så meget andet at sige. En helt fantastisk trøje af Adidas, kun overgået af en helt speciel trøje.

Køb Manchester Uniteds trøje til nettes bedste pris (699 DKK) hos Unisport her

1. PSG Udebanetrøje

Den nye PSG udebanetrøje vinder guld i bedste trøje. Trøjen som er lavet i netop guld og en mere dominerende cream farve. Nike har lavet en trøje, hvor det hele bare spiller. De to farver komplimenterer hinanden så godt. Trøjen er lækker, at den ligeså godt kunne være fra mode brand, og apropos mode så ville det ikke være dumt at bruge denne trøje i dit normale liv ligeså meget som i dit fodbold liv. En helt fantastisk og gennemført trøje fra Nike og PSG.

Køb PSG’s trøje til nettes bedste pris (629 DKK) hos Unisport her