Transferrygte – Cristiano Ronaldo på vej til Juventus?

Mens VM kører derudaf, må vi ikke glemme sommerens transfervindue også er igang. Lige netop i transfervinduet kan der blive smidt en sand bombe indenfor de kommende dage. For verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo rygtes kraftigt til den italienske storklub Juventus.

florentino Perez og Cristiano Ronaldo

Det hele startede ligesom sidste transfersaga, hvor han blev rygtet til Manchester United. Ronaldo vil have højere løn, så han er den bedste betalte fodboldspiller, men dette vil Real Madrid ikke gå med til, og nu rygtes han kraftigt væk.

Juventus

At det er Juventus, som står klar til at hente ham til Torino, kom som en stor overraskelse. Og det bliver heller ikke helt billigt at hente ham til klubben med den løn og selve prisen på ham, der skal betales. Lønnen er den primære grund til at han vil forlade Real Madrid, og den ligge på enorme 4.624.697,00 DKK om ugen, det er en del mere end de 3.070.190,57 DKK, som han får i Real Madrid. Og prisen for ham lyder cirka 750 mio. DKK, hvilket heller ikke er billigt for en mand, der er fyldt 33 år. Mange er af de største medier, som f.eks Madrid avisen Marca mener at det kun er centimeter fra et skifte og at han muligvis bliver præsenteret som Juventus spiller på Søndag.

Hvem er skurken i denne transfersaga?

Som stor Real Madrid og Ronaldo fan er jeg meget splittet. På denne ene side tænker jeg virkelig ikke at kongen af Madrid kan være det bekendt. Den mand tjener allerede stinkende mange penge, så at gå helt beserk over nogle ekstra millioner om året er lidt usmageligt. På den anden siden tænker jeg at Real Madrid ledelsen burde tage sig sammen, altså hvad har Ronaldo ikke gjort for den her klub. Ja man kan ikke sætte en finger på det, fordi han har gjort alt. også på diverse Real Madrid fangrupper er det meget splittet mellem fansene. Uanset hvad, så hvis det sker, kommer jeg sgu til at savne Cristiano Ronaldo i den hvide Real Madrid trøje.

Køb Real Madrids trøje til nettes bedste pris (699 DKK) hos Unisport her

Køb Juventus’ trøje til nettes bedste pris (699 DKK) hos Unisport her