VM betting – Hvem bliver VM topscorer?

Der er rigtig mange kandidater til topscorer titlen ved VM i Rusland. Så hvis du ikke ved, hvem du skal sætte penge, så kig med her.

 

Lionel Messi

Lionel Messi kunne være et godt bud til titlen efter en fremragende sæson, hvor det både blev til topscorer titlen i den spanske liga og i Europa. Det i den grad siges, at Messi er godt varmet op til VM, og når han ikke er en del af det mest stjernespækket hold, er det nok også der målene skal komme fra. Hos Unibet er han også favoritten til den gyldne støvle. Lige nu står du til at få 10 gange igen, hvis Messi vinder topscorer titlen.

 

Mohammed Salah

Mohammed Salah har ligesom Messi haft en fremragende sæson, hvor det blev til en topscorer titel og et hav af andre individuale priser. Til VM har Salah ligesom Messi holdets skæbne i egne hænderne. Det eneste, der skiller sig fra hinanden er, at Salah slet ingen hjælp har at hente fra sine holdkammerater og derfor skal alle målene komme fra ham. Hos Unibet tror de ikke særligt meget på ham som en favorit. Lige nu står du til at få hele 41 gange igen, hvis Salah vinder topscorer titlen.

 

Cristiano Ronaldo

Verdens bedste fodboldspiller skal aldrig udlukkes, selvom han  havde en svær start på sæsonen, så formåede han med årsskiftet at gør det til en fremragende sæson, med Champions League trofæet og topscorer titlen i hånden, samtidigt scorede han imponerende 22 mål i 11 kampe i den spanske liga. Det er ikke det hele, for vi ved alle, at han spiller med lidt større vilje på landsholdet end på Real Madrid holdet. Og mon ikke efter en skade i EM finalen i 2016, kunne tænke sig lidt hævn? Det kunne muligvis gøres med topscorer titel. Hos Unibet er han da også en af favoritterne. Lige nu står du til at få 15 gange igen, hvis Ronaldo vinder topscorer titlen.

 

Neymar

Neymar nåede lige at blive klar til VM efter en ankelskade. Men skaden virker ikke til at have svækket ham, tværtimod. I hans første og eneste testkamp inden VM, blev han sat ind i 2. halvleg, og han satte sit præg med scoring. Neymar har haft en god sæson med PSG, med mange mål og assists, og selvom Brasilien er et stjernespækket hold, så ligner det stadig at det er ham, som det skal komme fra. Hos Unibet deler han favoritpladsen med Messi. Lige nu står du til at få 10 gange igen, hvis Neymar vinder topscorer titlen.

 

James Rodríguez

Man ville kunne kalde James Rodríguez en darkhorse til topscorer titlen, til VM i Rusland. Hvem skulle tror at topscorer ved VM i 2014 ville være en darkhorse til VM i 2018. Det ikke fordi han har haft en dårlig sæson, for den faktisk være udmærket hos Bayern München, med både mål og assists. Det er mere fordi der lidt bedre spillere foran ham i køen. Om ikke andet, kunne det ikke skade at sætte et lille beløb på ham som topscorer. For hos Unibet står du til at få hele 81 gange igen, hvis James Rodríguez vinder topscorer titlen.

Bet på VM her