VM Betting – Hvem er nu favorit til at vinde VM?

Efter som storfavoritter til VM trofæet, som Argentina, Tyskland, Portugal og Spanien allerede er ude, kan det være svært at se hvem, der står med trofæet til sidst. Hvis du også har det svært med at forudse, hvem der vinder, så kig med her.

Brasilien

Den helt store favorit til at tage trofæet er stadig med. Selvom det så lidt bekymrende ud i gruppespillet, viste de i 1/8 finalen mod Mexico, hvorfor de stadig er med. Nu venter en sværere kamp mod Belgien i kvartfinalen, og vinder den, så er finalen nok hjemme. Om de vinder finalen er noget helt andet, men hvis du spiller på en finalplads hos Unibet er der stadig penge at hente. Her får du 2,5 gange igen, hvis du spiller på en finaleplads. Hvis du vælger at gå all in på at Brasilien vinder VM, får du 3,75 gange igen hos Unibet.

 

Frankrig

Jeg må desværre skuffe alle dem, der holder med Frankrig. Fordi Frankrig vinder ikke VM. Det ligner ikke, at Deschamps og co. har en reel “game plan”, og derfor ser jeg ikke dem som en mulighed til trofæet. De kan måske trøste sig ved at vinde over Uruguay, og dermed en semifinale, som kan give adgang til kampen om bronze. Hvis du alligevel tror, at Frankrig tager trofæet med hjem, så kan du hos Unibet få 5 gange igen på Frankrig som vinder.

 

Belgien

Ligesom Frankrig vinder Belgien ikke VM, men det er ikke fordi, at de ikke har en “game plan”. Det har de faktisk haft, og de klarede den uden at have set sig tilbage. Grunden er simpelhen, at de tørner sammen med Brasilien i kvartfinalen, og det ser altså bare ud til, at Brasilien er lidt bedre. Derfor er de altså ikke en mulighed til trofæet. Hvis du nu tror på en belgisk sensation kan du hos Unibet få 7,25 gange igen på Belgien som vinder.

 

England

“It’s coming home, ohh it’s coming home” Det bliver synget over alt på de engelske pubs. Det bliver selvfølgelig sagt, at trofæet kommer hjem for første gang siden 1966. Det er ikke fordi, at det har været den mest overbevisende slutrunde fra Gareth Southgate og co. men det er fløjtende ligegyldigt, når du på papiret har fået en lettere vej til finalen end f.eks Brasilien har. Bland det med den enorme vilje det engelske har for at vinde trofæet med hjem til England. Jeg begynder også mere og mere at tro på “IT’S COMING HOME”. Hvis du også tror på “it’s coming home” får du lige nu hos Unibet 5,25 gange igen på England som vinder.

Bet på VM her