VM betting – Hvem vinder VM?

Der er under 2 uger til, at den helt stor fodboldfest sparkes igang, i Rusland. Mange bruger VM til at sætte sig sammen med venner og familie, for at se noget fodbold. Andre bruger VM til at tjene penge. Men hvis du ikke helt ved, hvilket hold du skal sætte penge på, så kig med her.

 

Brasilien

Brasilien er storfavoritter til at tage trofæet med hjem fra Rusland. Det er der også god grund til, for med spillere som Neymar, Marcelo og Gabriel Jesus, som alle har haft fremragende sæsoner, kan det da kun gå godt. Dette er dog ikke det eneste modstanderne burde ryste i bukserne over, for det er ikke kun i angrebet det spiller, nej Brasilien ser stærke ud over alt på banen. Det kunne også ses i kvalifikationen, hvor det kun blev til et enkelt nederlag i 18 kampe. Hos Unibet står man til at få 5 gange igen, hvis man spiller på Brasilien som vinder af VM.

 

Tyskland

“Die Mannschaft” vandt VM i 2014. De så rigtige stærke ud dengang, men det ligner ikke at Tyskland har flyttet foden fra speederen siden da, og de er da også en af favoritterne til at vinde igen. Tyskerne har ikke de store individuale stjerne, som man skal være bange for, men den hel store stjerne tyskerne har er holdet i sin helhed. Det kunne også ses i kvalifikationen, hvor de vandt 10 ud af 10 kampe. Hos Unibet står man til at få 5,5 gange igen, hvis man spiller på Tyskland som vinder af VM.

 

Argentina

Argentina kom med nød og næppe med til VM i Rusland, men problemer stopper ikke der, fordi et kig på alle favoritternes hold, så er Argentina klart det dårligste. Men hvorfor overhovedet have dem med på listen? Jo, fordi Argentina har en lille magiker ved navn Lionel Messi, og hvis han har et godt VM, så kan Argentina nå rigtig langt. Hos Unibet kan man også ramme jackpoten på Argentina, ved at spille på dem som vinder, får du hele 10 gange igen.

 

Spanien

Vinderen af VM i 2010 er igen stærke efter 2 skuffende slutrunder. Spanien er igen på spil til et VM trofæ ligesom dengang i 2010. Hele den spanske trup ser stærk, dog hænger angrebet lidt. De kunne godt mangler en angriber som Lewandowski eller Ronaldo, Men hvis den unge Marco Asensio viser nogle af de kvaliteter, som han viser i Real Madrid og at forsvaret og midtbanen lever op til forventningerne, så kunne Spanien godt gå hele vejen. Hos Unibet står man til at få 7 gange igen, hvis man spiller på Spanien som vinder af VM.

Bet på VM her